G.I.M.L. Projekt
Glädje I Mitt Liv

Om du har snubblat över den här sidan, är det antingen meningen att du skall förena dig med oss i att göra en skillnad och att vara del av en större plan, eller så är du en mottagare av detta projekt.

G.I.M.L är ett projekt som ber dig att öppna ditt hjärta och att tänka ”outside the box”. Jag inspirerades till detta projekt när jag hade ett möte med en person som sökte andlig vägledning och hjälp med att svara på frågor hon ställde sig i sitt liv. Det som slog mig då var att denna person inte upplevde någon som helst glädje i sitt liv. Hennes energi kändes tom och tung. Detta känner jag igen ifrån många som har konsulterat mig. Ett inre ljus kom till mig och jag sa till henne… ”Jag tror jag skall starta en klubb som skall heta Ge mig glädje i mitt liv” Det finns alltför många människor som inte känner glädje i sina liv. I det ögonblicket fick jag en Gudomlig inspiration att göra något för att lyfta individen. Jag kan se hur detta projekt kan sprida sig, ge inspiration, hjälp, någon som lyssnar och gudomlig vägledning till dem som medverkar och dem som vi kan nå när vi försöker att höja vår personliga nivå av glädje.

Så här fungerar det.
Genom att göra saker som en grupp i detta projekt och ha roligt samtidigt, har vi möjligheten att höja vår personliga energi. Första steget är att vi samlas och väljer ut något att göra enligt deltagarnas förslag. Nästa steg är att ta bort fokus från oss själva och fokusera på andra, vilket också hjälper oss att höja vår egen personliga energi.

Steg 1
Jag tänkte vi kunde göra detta med att samlas ca varannan månad. När vi träffas, samlar vi, var och en in ett par nedskrivit förslag till nästa träff. Den som slumpvis är utvald av en hatt blir nästa Evengamäng. Allt är möjlig tex. som bowling, dans, picnic, meditation,, bio promenad. knyt middag, biljard... osv. Allt är möjlig som förslag där flera kan delta i nästa sammankomst..

Steg 2
Alla lägger sitt namn i en hatt eller väska och i en tredje väska två femtiolappar, = 100 kr. Vid varje sammankomst väljs två namn slumpvis ut från namn väskan. Dessa två personer får vardera hälften av den insamlade penningsumman, i ett kuvert som märks med denna websida och GIML.

Steg 3 Detta är den viktigaste delen av projektet. De två personer som har valts i steg 2 får till uppgift be universum att visa dem vem som skall få motta den insamlade penningsumman. Deras avsikt skall vara att bli visade vart pengarna skall ges och att lyssna inåt efter svaret på denna fråga. Det kan vara en äldre människa i samhället eller en mamma som behöver blöjor till sitt barn eller en hemlös person som behöver nya skor eller någon som är i nöd för tillfället. Vi litar på att de ansvariga personerna har lyssnat med sina hjärtan och gett gåvan obetingat. De har tid på sig tills nästa möte att ge kuvertet till någon behövande.

Det enda jag begär är, att när man räcker över gåvan till någon anan som kanske kan vara en total främling, är att man säger att den kommer ifrån en kärleksfull plats och det enda som behövs är att minnas denna vänlighet, och om man har möjlighet att .. i sitt liv GE vidare till någon annan, öppna sitt hjärta och hjälp någon annan i nöd.

Jag vill framhålla att detta är ett NON profit projekt som syftar till att göra en skillnad i samhället och att höja vårt personliga medvetande och kärleken till oss själva och andra.

Vi ägnar för mycket tid att inte se våra medmänniskor eftersom vi är så upptagna med våra egna triviala missöden och svårigheter i livet. Detta lär människor att sträcka ut handen till varandra och när du gör detta kommer du att känna hur glädjen växer inom dig själv, när du ger av dig själv och ser andra människor, från en plats i ditt hjärta. Du lär dig att se bortom dig själv och därigenom kan mirakel ske!

Förhoppningsvis kommer jag att öppna en gästbok på denna sidan så att folk kan dela sina upplevelser och kommentarer om de fantastiska sakerna som kommer att hända… Om du är intresserad att starta upp något liknande där du bor och behöver idéer eller förslag på hur du skall komma igång, kontakta mig på: connielee@soulchannels.com

GÖR EN SKILLNAD I NÅGONS LIV!